Menu
winkelwagentje

Panther Batterijen

Panther Batterijen

Duitse degelijkheid!

Met een jaarlijks volume van meer dan 1.000.000 batterijen is Panther-Batterien GmbH een van de 3 grootste groothandels in het batterijsegment waaronder ook VARTA valt. Wij verdelen batterijen voor auto's, bedrijfsvoertuigen, tractoren, motorfietsen, kampeerauto's, start-accu's voor startende boten, voortstuwings- en verlichtingsaccu's, motorfietsaccu's, motorfietsgel en gelaccu's en AGM-accu's.

Accu Unie is sinds kort een van de officiële dealers van Panther Batterijen en we kunnen daarom het volledige assortiment aan Panther batterijen aanbieden. De komende tijd zullen we langzaam nieuwe lijnen introduceren en omdat Panther nieuwe lijnen en producten in het assortiment heeft kan het zo zijn dat sommigen producten nog niet in onze webshop verkrijgbaar is. Heb je echter wat nodig wat niet wordt aangeboden online? Mail ons via info@accu-unie.nl en wij gaan erachteraan. Panther batterijen zijn kwalitatief hoogstaand en bevatten de nieuwste snufjes op het gebied van techniek en performance.  

Panther AGM YTR4A-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: YTR4A-BS
De Panther AGM YTR4A-BS 2.3 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermo..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Panther AGM YTX12-BS / CTX12-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX12-BS
De Panther AGM CTX12-BS 10 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermog..
€50,00
Excl. BTW:€41,32
Panther AGM YTX12A-BS / CTX12A-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX12A-BS
De Panther AGM CTX12A-BS 12 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermo..
€50,00
Excl. BTW:€41,32
Panther AGM YTX14-BS / CTX14-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX14-BS
De Panther AGM CTX14-BS 12 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermog..
€61,50
Excl. BTW:€50,83
Panther AGM YTX16-BS / CTX16-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX16-BS
De Panther AGM CTX16-BS 14 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermog..
€61,50
Excl. BTW:€50,83
Panther AGM YTX16-BS-1 / CTX16-BS-1
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX16-BS-1
De Panther AGM CTX16-BS-1 14 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal verm..
€62,95
Excl. BTW:€52,02
Panther AGM YTX20-BS / CTX20-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX20-BS
De Panther AGM CTX20-BS 20 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermog..
€67,95
Excl. BTW:€56,16
Panther AGM YTX20CH-BS / CTX20CH-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: YTX20CH-BS
De Panther AGM CTX20CH-BS 18 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal verm..
€67,95
Excl. BTW:€56,16
Panther AGM YTX4L-BS / CTX4L-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX4L-BS
De Panther AGM CTX4L-BS 3 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermoge..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Panther AGM YTX5L-BS / CTX5L-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX5L-BS
De Panther AGM CTX5L-BS 4 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermoge..
€35,50
Excl. BTW:€29,34
Panther AGM YTX7A-BS / CTX7A-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX7A-BS
De Panther AGM CTX7A-BS 6 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermoge..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Panther AGM YTX7L-BS / CTX7L-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX7L-BS
De Panther AGM CTX7L-BS 6 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermoge..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 25