Menu
winkelwagentje

Leveringsvoorwaarden

Producten worden binnen 48 uur (in werkdagen) afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag. Feestdagen tellen niet mee en zijn automatisch een dag extra. Is de beschikbaarheid van het product een of meerdere dagen dan moet u deze optellen bij de verwachtte levertijd. 

Kosten & Levering

De levertijd is geldig voor producten welke voorradig zijn. Dit zijn echter geen garanties, uw bestelling wordt vaker eerder dan later bezorgt. Zaterdag levering houdt in dat de bestelling kan worden aangeboden bij u thuis op de Zaterdag. Dit hangt echter wel af van de lokale vervoerder. Wij geven geen garanties af. Na jouw bestelling krijg je bericht van de vervoerder met de exacte lever dag en tijdsdeel. Om teleurstelling te voorkomen raden wij dus aan om op tijd te bestellen


Land Levertijd Zaterdag levering Kosten
Nederland 1 werkdag €9,95,- incl 21% btw
Belgie 1 a 2 werkdagen € 17,50,- incl 21% btw

Retour kosten

De kosten voor het retourneren van batterijen vind je in de tabel hieronder. Wij halen enkel batterijen op en geen laders of accesoires, deze kan je bij een willekeurig kantoor retourneren. Uiteraard ben je ook gewoon welkom in onze winkel om je product gratis om te ruilen. Bij een defect kunt u gezien de moeilijkheidsgraad van het versturen van de batterij gebruik maken van onze koeriersdienst voor het ophalen, hier dient u wel rekening te houden dat er altijd ophaalkosten aan vastzitten, ook al is het product defect worden de ophaalkosten alsnog in rekening gebracht. Indien u het product weer verzonden wilt hebben zijn ook deze kosten voor uw rekening tenzij u het product komt ophalen. Wij raden altijd aan om bij een defect gewoon bij ons in de winkel langs te komen.


Land(en) Product(stuk) Kosten(Pickup)
Alle Accu Op nacalculatie van vervoersbedrijf. Gemid. €15,-
Alle Batterij laders Dient klant zelf gefrankeerd te versturen

Elke vertraging als gevolg van uitzonderlijke omstandigheden (storm, sneeuw, vertraging van de drager, ect …) worden niet beschouwd als een grond voor terugbetaling, deze gebeurtenissen buiten onze verantwoordelijkheid en onze inzet kunnen wij niet voor verantwoordelijk worden gesteld.

We doen er alles aan om onze deadlines te halen, maar in geval van problemen van laattijdige levering buiten onze controle, aarzel dan niet om ons te contacteren en ons iets te laten weten, zodat we onderzoek kunnen doen naar de oorzaak van de vertraging. U kunt ook direct contact op nemen met de vervoerder indien uw order al onderweg is.

Als u meerdere items heeft besteld, kan het zijn dat de levering word uitgevoerd in meerdere malen. Hierover informeren wij u hetzij via uw opgegeven e-mailadres of telefonisch.

Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@accu-unie.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.