Leveringsvoorwaarden

Wij leveren in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Italie, Luxemburg en in de UK. Via twee transportdiensten proberen wij zoveel mogelijk bestellingen af te handelen om ook klanten te kunnen helpen die wat later bestellen of een spoedgeval hebben.

Bestellingen hebben een doorlooptijd van 48 uur muv feestdagen en weekeinden. Bestellingen die zijn geplaatst op Zaterdag en Zondag worden in alle gevallen op de maandag erop (muv feestdagen) behandeld.

Onder de 20 euro rekenen wij slechts €4,95 euro verzendkosten voor Nederland. Voor buitenlandse zendingen hebben rekenen wij een klein extra bedrag. Zie hiervoor onze faq. Besteld u boven dit bedrag zijn de verzendkosten gratis voor Nederland. 

Elke vertraging als gevolg van uitzonderlijke omstandigheden (storm, sneeuw, vertraging van de drager, ect …) worden niet beschouwd als een grond voor terugbetaling, deze gebeurtenissen buiten onze verantwoordelijkheid en onze inzet kunnen wij niet voor verantwoordelijk worden gesteld. Sinds kort leveren wij geen trackcodes meer uit, wij voeren bij elke verzending uw opgegeven email adres in, deze gebruikt onze vervoerder om u op de hoogte te stellen via live updates waar u pakket uithangt. Voer daarom het juiste email adres in. Krijgt u geen email berichten binnen dan adviseren wij u om te kijken in uw spambox of reclamebox. Hoogst waarschijnlijk worden de updates gezien als spam. Deze service is gratis. U kunt bij ons niet zelf de aflevertijd bepalen. Wel kunt u bij accu unie sinds kort uw bestelling in ons magazijn afhalen.

We doen er alles aan om onze deadlines te halen, maar in geval van problemen van laattijdige levering buiten onze controle, aarzel dan niet om ons te contacteren en ons iets te laten weten, zodat we onderzoek kunnen doen naar de oorzaak van de vertraging.

Als u meerdere items heeft besteld, kan het zijn dat de levering word uitgevoerd in meerdere malen. Hierover informeren wij u hetzij via uw opgegeven e-mailadres of telefonisch.

Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het volgende telefoonnummer: +31(0)181 712887, zodat wij zo snel mogelijk voor een  vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

  • Veilig winkelen (SSL)
  • Gratis pickup & return
  • 14 dagen bedenktijd
  • Web-keurmerk