Menu
winkelwagentje
Accu's Voor, Auto, Scootmobiel, Rolstoel, Boot, Motor, Scooter, Vrachtwagen en Meer..! 

High Performance AGM MF Series

High Performance AGM MF Series

High Performance AGM MF Series

De onderhoudsvrije AGM series van Yuasa is een hoge performance motorfiets acculijn specifiek opgezet om een performance accu te leveren welke onderhoudsvrij is. Elke motorrijder, beginnend of ervaren weet dat een accu uit de Yuasa MF AGM lijn ALTIJD goed is. De MF series van Yuasa vallen al onder de beste accu's welke er te verkrijgen zijn. Speciale AGM separators zorgen ervoor dat water niet nodig is in deze accu's. Verder gebruiken de accu's uit deze lijn een speciale lood calcium techniek zodat elke accu zijn vermogen driemaal zo lang kan vasthouden dan een conventionele accu. Tot zover komt dit overeen met de AGM MF Series. Yuasa engineers verbaasden vriend en vijand door nog verder te gaan met de ontwikkeling van AGM motorfiets accu's. De High Performance accu's zijn samen met GYZ Series de beste accu's voor jouw motorfiets op de markt. Elke High Performance accu heeft 30% meer CCA dan een accu uit de AGM MF Series. Vandaar ook de naam High performance. Maar niet alleen maar vermogen is waar Yuasa aan heeft gedacht want de YTZ reeks bevat een nog lichtere, compactere maar vooral krachtigere accu voor een scala aan motorvoertuigen.

Yuasa TTZ14S
TOP KWALITEIT
Model: TTZ14S
De Yuasa TTZ14S is een 11.2 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange ..
€131,30
Excl. BTW:€108,51
Yuasa YTZ12S
TOP KWALITEIT
Model: YTZ12S
De Yuasa YTZ12S is een 11 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange wi..
€118,80
Excl. BTW:€98,18
Yuasa YTZ14S
TOP KWALITEIT
Model: YTZ14S
De Yuasa YTZ14S is een 11 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange wi..
€123,09
Excl. BTW:€101,73
Yuasa YTZ7S
TOP KWALITEIT
Model: YTZ7S
De Yuasa YTZ7S is een 6 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange wint..
€96,93
Excl. BTW:€80,11
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Verbetering van onze bedrijfsprocessen gedurende week 5!
Beste klant, alle orders tot en met Zondag 26 januari a.s. 23.59 worden maandag 27 januari verstuurd. Vanaf Maandag 27, januari 00.01 uur zullen wij GEDURENDE 1 WEEK, geen nieuwe orders aannemen. Vanaf Maandag 3 februari 00.01 uur zijn wij weer , en zeker dan, extra blij met uw bestellingen . Dit alles vanwege de centralisering van al onze voorraden naar onze eigen locatie in Drunen, vanwege de afronding van de transitie naar nieuw computer systeem (ERP) , vanwege het hoognodig kunnen verbeteren van onze klanten service zoals bereikbaarheid en response time. Gedurende deze gehele week zijn wij direct bereikbaar per telefoon en email. Zie hiervoor onze contact pagina. Met vriendelijke groet team Accu -Unie - Battery Union Group b.v.