Menu
winkelwagentje

High Performance AGM MF Series

High Performance AGM MF Series

High Performance AGM MF Series

De onderhoudsvrije AGM series van Yuasa is een hoge performance motorfiets accu lijn specifiek opgezet om een performance accu te leveren welke onderhoudsvrij is. Elke motorrijder beginnend of ervaren weet dat een accu uit de Yuasa MF AGM lijn ALTIJD goed is. De MF series van Yuasa vallen al onder de beste accu's welke er te verkrijgen zijn. Speciale AGM seperators zorgen ervoor dat water niet nodig is in deze accu's. Verder gebruiken de accu's uit deze lijn een speciale lood calcium techniek zodat elke accu zijn vermogen drie maal zo lang kan vast houden dan een conventionele accu. Tot zover komt dit overeen met de AGM MF Series. Yuasa engineers verbaasde vriend en vijand door nog verder te gaan met de ontwikkeling van AGM motorfiets accu's. De High Performance accu's zijn samen met GYZ Series de beste accu's voor jouw motorfiets op de markt. Elke High Performance accu heeft 30% meer CCA dan een accu uit de AGM MF Series. Vandaar ook de naam High performance. Maar niet alleen maar vermogen is waar Yuasa aan heeft gedacht want de YTZ range bevat een nog lichtere, compactere maar vooral krachtigere accu voor een scala aan motor voertuigen.

Yuasa TTZ10S
TOP KWALITEIT
Merk: Yuasa Model: TTZ10S
De Yuasa TTZ10S is een 8.6 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange w..
€85,00
Excl. BTW:€70,25
Yuasa TTZ12S
TOP KWALITEIT
Merk: Yuasa Model: TTZ12S
De Yuasa TTZ12S is een 11.6 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange ..
€107,50
Excl. BTW:€88,84
Yuasa TTZ14S
TOP KWALITEIT
Merk: Yuasa Model: TTZ14S
De Yuasa TTZ14S is een 11.2 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange ..
€123,95
Excl. BTW:€102,44
Yuasa TTZ7S
TOP KWALITEIT
Merk: Yuasa Model: TTZ7S
De Yuasa TTZ7S is een 6 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange wint..
€79,95
Excl. BTW:€66,07
Yuasa YTX14AH-BS
TOP KWALITEIT
Merk: Yuasa Model: YTX14AH-BS
De Yuasa YTX14AH-BS is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlang..
€95,00
Excl. BTW:€78,51
Yuasa YTX14AHL-BS
TOP KWALITEIT
Merk: Yuasa Model: YTX14AHL-BS
De Yuasa YTX14AHL-BS is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlan..
€94,50
Excl. BTW:€78,10
Yuasa YTX20CH-BS
TOP KWALITEIT
Merk: Yuasa Model: YTX20CH-BS
De Yuasa YTX20CH-BS is een 18 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlang..
€118,95
Excl. BTW:€98,30
Yuasa YTX20H-BS
TOP KWALITEIT
Merk: Yuasa Model: YTX20H-BS
De Yuasa YTX20H-BS is een 18 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange..
€109,95
Excl. BTW:€90,87
Yuasa YTX20HL-BS
TOP KWALITEIT
Merk: Yuasa Model: YTX20HL-BS
De Yuasa YTX20HL-BS is een 18 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlang..
€109,95
Excl. BTW:€90,87
Yuasa YTX24HL-BS
TOP KWALITEIT
Merk: Yuasa Model: YTX24HL-BS
De Yuasa YTX24HL-BS is een 21 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlang..
€115,00
Excl. BTW:€95,04
Yuasa YTZ10S
TOP KWALITEIT
Merk: Yuasa Model: YTZ10S
De Yuasa YTZ10S is een 8.6 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange w..
€105,00
Excl. BTW:€86,78
Yuasa YTZ12S
TOP KWALITEIT
Merk: Yuasa Model: YTZ12S
De Yuasa YTZ12S is een 11 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en een speciaal ontwikkelde gas-recombinatie technologie. Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange wi..
€110,00
Excl. BTW:€90,91
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 16