Menu
winkelwagentje

GYZ Series

GYZ Series

GYZ Series - Next generation in motorfiets accu's

Als de toonaangevende leverancier van OEM en aftermarket accu's komt Yuasa met de nieuwe GYZ Series productlijn, gepromoot als de "next generation in motorfiets accu's." Deze accu's zijn fabriek geactiveerd en onderhoudsvrij, de geabsorbeerde Glass Mat(AGM) accu's zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling. De GYZ Serie accu's zorgen voor hogere amperage op de allerlaatste technieken. Daarnaast bieden deze hoogstaande accu's de hoogste CCA(koudstart) onder de motorfiets accu's van dit moment. Met een koudstart van 500 CCA en 32 Amperage is de GYZ32HL het vlaggeschip in deze lijn. Daarnaast zijn deze accu's ideaal geschikt voor energie slurpende accessoires zoals GPS systemen en audiosystemen. Alle Yuasa GYZ Serie accu's zijn voorzien van een verbeterde actief materiaal. De grote zware flush terminals te vinden op GYZ32HL , GYZ20HL en GYZ20H hebben meerdere aansluitingen(voorzijde en bovenzijde) en Yuasa heeft gedacht aan duurzaamheid door aan de uitdagende eisen van nieuwere en populaire fietsen te voldoen.

Yuasa classificeerd accu's uit deze lijn onder hun beste producten. 

Merk: Yuasa Model: GYZ16HL
De Yuasa GYZ16HL is een 16 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze accu is vanaf de fabriek geactiveerd en volledig onderhoudsvrij! De toegepaste AGM-technologie is het resultaat van uitgebreid onderzoek en innovatieve ontwikkelingen. De GYZ Serie accu’s bieden dankzij geavanceerde techniek een h..
€247,95
Excl. BTW:€204,92
Merk: Yuasa Model: GYZ20HL
De Yuasa GYZ20HL is een 20 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze accu is vanaf de fabriek geactiveerd en volledig onderhoudsvrij! De toegepaste AGM-technologie is het resultaat van uitgebreid onderzoek en innovatieve ontwikkelingen. De GYZ Serie accu’s bieden dankzij geavanceerde techniek een h..
€245,00
Excl. BTW:€202,48
Merk: Yuasa Model: GYZ32HL
De Yuasa GYZ32HL is een 32 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze accu is vanaf de fabriek geactiveerd en volledig onderhoudsvrij! De toegepaste AGM-technologie is het resultaat van uitgebreid onderzoek en innovatieve ontwikkelingen. De GYZ Serie accu’s bieden dankzij geavanceerde techniek een h..
€297,95
Excl. BTW:€246,24
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3