Beschikbaarheid: Op voorraad
GS M27-90
GS
Model: M27-90
€104,95
Excl. BTW: €86,73

Aantal

Gratis Verzending

Shop Keurmerk

Afhaalpunt

Live Helpdesk

Extra korting!

48 uur levertijd

14 dagen bedenktijd

Gratis retourneren

Binnen 2u reactie via email

Geen extra kosten achteraf


Zakelijk inkopen

Intracommun... inkopen

De GS M27-90 marine accu heeft 90 ampère en een koudstart van 720 EN

Daar is de lang verwachte marine accu's van GS Battery. Na enorm veel vragen vanuit jullie als klanten kunnen we nu de nieuwe marine accu's van GS aanbieden. Dit zijn de speciaal ontwikkelde accu's voor op zee en of vrije tijd. Denk hierbij aan de boot accu, caravan accu of uw mover. Deze accu is de beste accu om hiervoor te gebruiken. GS Battery heeft geluisterd naar al zijn klanten en heeft aan de hand van analyse de juiste accu voor u ontwikkeld. Elke marine accu van GS is uitvoerig getest voor water voertuigen en zogenaamd leisure. Daarnaast hebben alle accu's een dubbel uitgevoerde terminal. De bak is volledig verzegeld en daardoor lekvrij, onderhoudsvrij en heeft een deksel welke dubbel beveiligd is mocht er nog twijfel zijn voor lekkage.

Omdat GS Battery ervan uitgegaan is dat de accu nogal wat schokken zal moeten doorstaan hebben deze accu's Vibrolock plate fixing technologie. Er is geen beweging meer die deze accu op zijn knieën krijgt. Elke plaat in de accu past zich automatisch aan bewegingen om zo op elk moment optimaal te kunnen presteren. Naast het gebruik voor starten ook volledig inzetbaar voor deepcycle. Ja, u kunt deze accu geschakeld gebruiken in groepen. Vervelend als u niet weet of uw accu volledig opgeladen is? Jammer genoeg ontdekt u dit pas op reis. Met GS is dit verleden tijd want elke marine accu heeft een State of charge indicator op de deksel. Binnen een seconden weet u de status van uw accu. We zijn nog niet klaar want ook is er gedacht aan veiligheid. Speciale ventilatie gaten in de accu en een ingebouwde vlam dover.

Nog niet overtuigd? GS Battery heeft een veelgevraagde feature geïmplementeerd. Deze accu kan 45 graden gekanteld gemonteerd worden. Dit is de accu voor op het water en in uw caravan of mover. Twijfel niet langer, elke Marine accu van GS krijgt maarliefst 3 jaar fabrieksgarantie.
Technische gegevens
Type M27-90
Ampère 90 AH
Koudstart (EN) 720
Layout Links Hand Positief
Bodembevestiging B1
Lengte (mm) 304
Breedte (mm) 173
Hoogte (mm) 225
Toepassing Motor start / Deep cycle
Garantie 3 Jaar

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Captcha
  • Veilig winkelen (SSL)
  • Gratis pickup & return
  • 14 dagen bedenktijd
  • Web-keurmerk