Menu
winkelwagentje

GS M27-90

TOP KWALITEIT

De GS M27-90 is een 90 AH marine accu voor recreatief gebruik. Marine accu’s zijn speciaal ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de hoge eisen voor het gebruik in boten en campers. Hij is dan ook uitvoerig getest in watervoertuigen. Door de Vibrolock technologie is hij bestand tegen heftige schokken tijdens het varen. Tevens is hij lekvrij dankzij de verzegelde bak en het dubbel beveiligde deksel. Daarnaast is hij uitgerust met laadtoestand indicator en vlamdover. Ook heel praktisch: de GS Marine accu is volledig onderhoudsvrij en kan in groepen worden aangesloten voor deepcycle doeleinden.

Reputatie

GS Battery is onderdeel van de Japanse GS YUASA GROUP, momenteel ’s werelds grootste accu-fabrikant. GS YUASA levert wereldwijd aan gerenommeerde auto- en motorfabrikanten, zoals Honda, BMW, Mercedes, Ducati, Kawasaki en nog veel meer.

GS M27-90

Model: MARINE

Ampère: 90 AH

Koudstart: 720

Afmetingen: 304mm (l) x 173mm (b) x 225mm (h)

Speciaal voor:

Boot, Camper/Mover, Watersport en Deepcycle doeleinden.

Niet geschikt voor:

Personenauto’s en bestelauto’s (busjes).

Motorfietsen.

Unieke voordelen:

Lek- en morsvrij.

Met vibrolock is elke GS MARINE accu schokbestendig.

Geschikt voor montage onder hoeken van 45 graden.

Garantieperiode van 2 jaar op defecten.

Geavanceerde manier van ontluchting.

Kan in groepen worden aangesloten.

Check makkelijk de laadstatus dankzij de SOCI indicator bovenop de accu.

Ingebouwde vlamdover.

Accu-techniek:

Loodaccu met toegevoegd calcium. Daardoor ontlaadt de accu minder zelf, kan hij volledig worden afgesloten en is dus onderhoudsvrij! Nooit meer het zuurgehalte peilen!

Kies het juiste type:

Deze accu heeft een Links Hand Positief pool uitvoering. Bekijk dit goed op uw voertuig voordat u bestelt.

Garantie:

Accu Unie geeft standaard op alle GS MARINE accu's 2 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Wanneer accu vervangen?

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Komt u er niet uit?

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Zoekt u een goedkope startaccu? Of heeft u andere vragen? Mail nu naar info@accu-unie.nl voor advies.

Hoe leveren wij?

Producten welke de status hebben "binnen 24u" wordt op werkdagen voor 21:59 besteld de volgende werkdag afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag. Op Zondag voor 15:00 besteld is Maandag mits werkdag afgeleverd. De verwerkingstijd voor Frankrijk en Duitsland is een werkdag extra. Feestdagen tellen niet mee en zijn automatisch een dag extra. Met de overige producten moet u rekening houden met een langere levertijd (Normaliter 48 uur). Is de beschikbaarheid van het product een of meerdere dagen dan moet u deze optellen bij de verwachtte levertijd. 

Levertijden

Nederland 1 tot 2 werkdagen
Belgie 2 werkdagen
Frankrijk 2 tot 3 werkdagen
Duitsland 3 werkdagen
Luxemburg 3 werkdagen


Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@accu-unie.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Veiligheid, eerst!

Let zorgvuldig op bij de vervanging van de batterij in uw voertuig. Zorg er ook voor dat de motor, de lichten en alle accessoires zijn uitgeschakeld voordat u de oude batterij verwijdert. Controleer of het voertuig een geautomatiseerd elektrisch systeem heeft. De meeste voertuigen met boordcomputersystemen hebben een alternatieve voedingsbron of geheugen voeding nodig om het elektronische geheugen te behouden wanneer de batterij is losgekoppeld. Als u de batterij los haalt op een dergelijk voertuig met elektronisch geheugen, kan de hoofdcomputer of andere elektrische apparatuur beschadigd raken. Wij raden u aan een veiligheidsbril te dragen tijdens de vervangingsprocedure.

 

Accu Terminal Types

 

Terminal types zijn erg belangrijk voor het aansluiten van uw kabels. U kunt uw kabels niet op elke aansluiting aansluiten.

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Accu Layouts

Lees aub uw autohandleiding door om de juiste indeling van uw voertuig te vinden. Deep-Cycle accu's hebben geen specifieke accu layout nodig.


 

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

GS M27-90

Technische gegevens
Type M27-90
Ampère 90 AH
Koudstart (EN) 720
Layout Links Hand Positief
Bodembevestiging B1
Lengte (mm) 304
Breedte (mm) 173
Hoogte (mm) 225
Toepassing Motor start / Deep cycle
Garantie 2 Jaar
Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
  • Beschikbaarheid: Binnen 48u thuisbezorgd
  • Model M27-90
€104,95
Excl. BTW: €86,73
Met onze keuze helpen we je het product te kiezen dat bij je past, als je er zelf niet uitkomt. Onze accu specialist heeft per gebruikssituatie het product met de beste prijs-kwaliteit verhouding uitgezocht. Dat product is "Onze keuze". Zo kan je met een gerust hart de perfecte batterij of lader kopen!
Top kwaliteit producten zijn producten welke net even beter zijn dan mainstream. Dit zijn de producten welke wij categoriseren onder Top Kwaliteit. De beste prestaties en duurzaamheid samengevoegd in een product, dat is wat je mag verwachten van producten welke dit label van ons mogen dragen.
Producten welke het OEM SPECIFICATIE label bevatten zijn geschikt voor tweede montage van het fabrieksproduct. Dit product voldoet aan alle eisen welke de voertuig fabrikant heeft opgelegd. Meestal staan deze producten ook bij de voertuig fabrikant onder de lijst van spare-part nummers. Met name het DIN nummer of MPN nummer wordt dan vaak genoemd.