Menu
winkelwagentje

Grasmaaier Accu

Grasmaaier Accu

Grasmaaier accu. Veel voor weinig

U grasmaaier start niet meer, en na onderzoek blijkt dat uw accu overleden is. Waar u voorheen zelden terecht kon voor een vervangende accu vult GS Battery, Varta, VMF en Yuasa dat gat nu op. Want zij hebben speciale grasmaaier accu's ontwikkeld welke specifiek bedoelt zijn voor grasmaaiers. U kunt op uw grasmaaier in de bak waar uw huidige accu zich bevindt precies terug vinden welke accu u kunt plaatsen.

Merk: Varta Model: U1
Deze Varta U1 accu is speciaal ontworpen voor tuin- en parkmachines zoals zitmaaiers. Hij levert een bijzonder hoge koudstartstroom van 340 A. Bovendien beschikt de accu over hoogwaardige calcium-calcium-technologie voor een lage ontlading en minder kans op corrosie op het rooster. Dat draagt bij a..
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Merk: Varta Model: U1R
Deze Varta U1R accu is speciaal ontworpen voor tuin- en parkmachines zoals zitmaaiers. Hij levert een bijzonder hoge koudstartstroom van 340 A. Bovendien beschikt de accu over hoogwaardige calcium-calcium-technologie voor een lage ontlading en minder kans op corrosie op het rooster. Dat draagt bij ..
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Merk: VMF Model: U1
De VMF U1 Sportline is een 28 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is boven..
€72,50
Excl. BTW:€59,92
Merk: VMF Model: U1R
De VMF U1R Sportline is een 28 AH recreatie accu, ook wel leisure/marine accu genoemd. Deze acculijn is speciaal ontwikkeld voor caravans, campers motorboten en zeiljachten. Speciaal schokbestendig ontworpen voor de wat ruigere omstandigheden. Elke model uit de robuuste VMF Calcium SMF serie is bove..
€72,50
Excl. BTW:€59,92
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4