Menu
winkelwagentje
Accu's Voor, Auto, Scootmobiel, Rolstoel, Boot, Motor, Scooter, Vrachtwagen en Meer..! 

Grasmaaier Accu

Grasmaaier Accu

Grasmaaier accu 

✓ Accu Unie voor uw vervangende accu ✓ Speciaal ontwikkeld voor grasmaaiers

De vervangende accu voor uw grasmaaier

Heeft u een vervangende accu nodig voor uw grasmaaier? Dan kunt u terecht bij de Accu Unie! Wij bieden namelijk verschillende accu’s aan die speciaal ontwikkeld zijn voor grasmaaiers. Denk hierbij aan merken als GS Battery, Varta, VMF en Yuasa. U kunt in de bak waar uw huidige accu zich bevindt eenvoudig terugvinden welke accu u kunt plaatsen. 

Merk: Varta Model: U1
Deze Varta U1 accu is speciaal ontworpen voor tuin- en parkmachines zoals zitmaaiers. Hij levert een bijzonder hoge koudstartstroom van 340 A. Bovendien beschikt de accu over hoogwaardige calcium-calcium-technologie voor een lage ontlading en minder kans op corrosie op het rooster. Dat draagt bij a..
75,00
Excl. BTW:61,98
Merk: Varta Model: U1R
Deze Varta U1R accu is speciaal ontworpen voor tuin- en parkmachines zoals zitmaaiers. Hij levert een bijzonder hoge koudstartstroom van 340 A. Bovendien beschikt de accu over hoogwaardige calcium-calcium-technologie voor een lage ontlading en minder kans op corrosie op het rooster. Dat draagt bij ..
75,00
Excl. BTW:61,98
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Communicatie.
Beste klant, op het moment zijn wij zeer beperkt telefonisch bereikbaar, waarvoor onze excuses. Stuurt u ons een email a.u.b.. Zoals u weet hebben ook wij de verplichting om ons aan de RIVM richtlijnen te houden en dus ons personeel thuis te laten werken waar mogelijk. Wij hebben dagelijks een klein team aan het werk in ons bedrijf waardoor uw orders kunnen worden uitgeleverd, en onze doelstelling om uw orders binnen 48 uur geleverd te hebben overeind te houden, maar ook hier zijn wij afhankelijk van derden die met dezelfde RIVM maatregelen kampen. Wij vragen u dus om enig begrip mocht de 48 uur niet lukken ! Bel ons zo min mogelijk , mail ons voor vragen op klantenservice@battery-union.com. Met gezonde groet Team Accu Unie.