Goedkope accu kopen

Een goedkope accu kopen doet u via Accu Unie. Al onze accu's zijn zeer scherp geprijst. Onze accu's horen bij de goedkoopste van Nederland. Dagelijks vergelijken wij onze prijzen met onze concurrenten. U kunt daardoor profiteren van de meest gunstige prijzen. Accu Unie verlegt zelfs de garantie van veel accu merken. Een goedkope accu kopen hangt af van een aantal belangrijke factoren. In dit artikel geven wij antwoord op veel vragen.


Hoe kan ik een goedkope accu kopen?

Onder een goedkope accu wordt vaak de laagste prijs genoemd. Een accu is pas goedkoop als deze lang meegaat. Een goedkope accu kopen is naast een lage prijsook rekening houden met een aantal regels. Eenmalig een lage prijs en garantie tot de deur is niet per definitie een goedkope accu. Wij leveren een lage netto prijs waarbij alles in de prijs verwerkt zit. Zo heeft Accu Unie als een van de weinige shops 14 dagen kosteloze bedenktijd. Bij defect hanteren wij een directe omruiling zonder gezeur. U heeft geen retour kosten bij defecten of een omruiling. En bovenop dat ook nog eens een unieke pickup en return service, ook hieraan zitten geen kosten verbonden.

Als u alle onderstaande vragen kunt beantwoorden dan weet u gelijk of u de juiste partij te pakken heeft.

 • Valt het product bij de shop in kwestie in de top 5 goedkoopste.
 • Komen er nog extra verzendkosten en transactie kosten bij?
 • Biedt de shop 14 dagen bedenktijd aan.
 • Moet u retour kosten betalen bij een omruiling of defect?
 • Is de shop aangesloten bij een webshop keurmerk?
 • Is de garantie op uw product verlengt door de shop?

Als u op alle vragen een antwoord heeft waarover u tevreden kunt zijn, dan kunt u eindelijk uw goedkope accu kopen zonder kopzorgen.


Elders extreem goedkopere accu gezien?

LET OP! Sinds enige tijd zijn er andere aanbieders welke met name VARTA accu's aanbieden tegen een stuk goedkopere prijs. Wij gaan niet verkondigen dat wij de allergoedkoopste zijn want helaas voor ons wisselt de prijskoers van Varta batterijen met het uur. Wel is het zo dat onze prijs minimaal in top 3 thuis hoort of zo niet de goedkoopste is. Nu zijn er een aantal aanbieders die beduidend goedkoper zijn dan ons met een aantal modellen, en daar willen wij u als consument voor waarschuwen. Na onderzoek is gebleken dat deze accu's afkomstig zijn van een overjarige stock van producten uit het buitenland welke minimaal 2 jaar oud zijn en door verschillende shops zijn ingekocht en nageladen. U kunt dus begrijpen dat deze accu's gezien hun leeftijd voor een veel lagere stukprijs is ingekocht dan normaliter mogelijk. Voor zover wij weten betreft dit voornamelijk de populaire modellen en de accu's met een lagere amperage. Controleer dus altijd bij VARTA zelf de leeftijd van uw Varta Blue Dynamic accu. Zo bent u er 100% zeker van dat uw accu vers is! U kunt gewoon VARTA zelf benaderen en vragen wat de fabricage periode van uw accu is.


Welke accu moet ik hebben?

We kunnen u overspoelen met allerlei merken, maar wellicht zegt het u allemaal niet veel. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt per onderdeel wat wij denken dat de beste prijs / kwaliteit verhouding heeft. U kunt ook gebruik maken van onze geavanceerde Accu database om de juiste accu voor uw voertuig te vinden. Weet u al welke type u nodig heeft? Ga dan direct naar de directe pagina hieronder.


Goedkope Accu Kopen van een AA merk of niet...

We hebben u uitgelegd dat een goedkope accu kopen niet altijd draait om de absoluut laagste prijs. Naast dat veel klanten service en garantie enorm belangrijk vindt bij de aanschaf van een nieuwe accu, zijn er ook klanten die puur op zoek zijn naar de allergoedkoopste accu. Dit kan verschillende redenen hebben. maar ook voor deze klanten hebben wij een oplossing.

Wilt u gewoon weten welke accu het goedkoopste is? Hieronder vindt u het antwoord! Overigens is dit bij elke shop anders. Het onderstaande is alleen geldig voor Accu Unie.

 • Voor de automotive branche is TITAN Battery de goedkoopste accu die wij leveren.
 • Voor de motorfiets branche zijn VMF en VARTA de goedkoopste accu's die u kunt kopen!
 • Voor recreatie doeleinde is TITAN Battery de goedkoopste accu die wij leveren. Als alternatief is VMF ook erg goedkoop!

Verder hebben wij geregeld mooie aanbiedingen van rest partijen of uitgaande modellen te vinden onder onze aanbiedingen en lees vooral ons blog 

 • Veilig winkelen (SSL)
 • Gratis pickup & return
 • 14 dagen bedenktijd
 • Web-keurmerk