Hoe kan ik een goedkope accu kopen?

Onder een goedkope accu wordt vaak de laagste prijs genoemd. Een accu is pas goedkoop als deze lang meegaat. Een goedkope accu kopen is naast een lage prijsook rekening houden met een aantal regels. Eenmalig een lage prijs en garantie tot de deur is niet per definitie een goedkope accu. Wij leveren een lage netto prijs waarbij alles in de prijs verwerkt zit. Zo heeft Accu Unie als een van de weinige shops 14 dagen bedenktijd. Bij defect hanteren wij een directe omruiling zonder gezeur.

Als u alle onderstaande vragen kunt beantwoorden dan weet u gelijk of u de juiste partij te pakken heeft.

  • Valt het product bij de shop in kwestie in de top 5 goedkoopste.
  • Komen er nog extra verzendkosten en transactie kosten bij?
  • Biedt de shop 14 dagen bedenktijd aan.
  • Is de shop aangesloten bij een webshop keurmerk?

Als u op alle vragen een antwoord heeft waarover u tevreden kunt zijn, dan kunt u eindelijk uw goedkope accu kopen zonder kopzorgen.


Elders extreem goedkopere accu gezien?

LET OP! Sinds enige tijd zijn er andere aanbieders welke met name VARTA accu's aanbieden tegen een stuk goedkopere prijs. Wij gaan niet verkondigen dat wij de allergoedkoopste zijn want helaas voor ons wisselt de prijskoers van Varta batterijen met het uur. Wel is het zo dat onze prijs minimaal in top 3 thuis hoort of zo niet de goedkoopste is. Nu zijn er een aantal aanbieders die beduidend goedkoper zijn dan ons met een aantal modellen, en daar willen wij u als consument voor waarschuwen. Na onderzoek is gebleken dat deze accu's afkomstig zijn van een overjarige stock van producten uit het buitenland welke minimaal 2 jaar oud zijn en door verschillende shops zijn ingekocht en nageladen. U kunt dus begrijpen dat deze accu's gezien hun leeftijd voor een veel lagere stukprijs is ingekocht dan normaliter mogelijk. Voor zover wij weten betreft dit voornamelijk de populaire VARTA Blue Dynamic modellen en de accu's met een lagere amperage. Controleer dus altijd bij VARTA zelf de leeftijd van uw Varta Blue Dynamic accu. Zo bent u er 100% zeker van dat uw accu vers is! U kunt gewoon VARTA zelf benaderen en vragen wat de fabricage periode van uw accu is.


Welke accu moet ik hebben?

We kunnen u overspoelen met allerlei merken, maar wellicht zegt het u allemaal niet veel. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt per onderdeel wat wij denken dat de beste prijs / kwaliteit verhouding heeft. Weet u al welke type u nodig heeft? Ga dan direct naar de directe pagina hieronder.


Goedkope accu's bekijken