Menu
winkelwagentje

Betaalmethoden

Bij ons kunt u betalen met verschillende betaalmethoden. Wij vinden een snelle en veilige afhandeling van uw betaling belangrijk. Wij zijn goed in batterijen, dat is onze expertise. Het afhandelen van online betalingen niet. Daarom laten wij alle betalingen afhandelen door een van de grootste betaalproviders in de wereld. Wel zo fijn en makkelijk.


Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Kredietkaart

Met de debitcard (van VISA, Maestro, MasterCard en American Express), betaalt u online met de eigen bankpas. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven, is deze altijd gegarandeerd. In 100 landen worden kaarten uitgegeven. Een groot deel van deze kaarten is ook geschikt voor online aankopen.

PayPal

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een ideale betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.

Bankcontact

Bancontact is in België een erg populaire betaalwijze voor webshops. U kunt als Belgische klant via deze service direct online afrekenen, via uw eigen vertrouwde bankomgeving. Bancontact is een standaardapplicatie op de kaarten die de Belgische banken uitgeven bij het openen van een rekening. Hierdoor telt Bancontact ruim 15 miljoen kaarthouders, waarvan 90% geschikt is voor online gebruik.

Afterpay

Probeer het eerst en betaal later. Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen en je hebt besloten of je het wilt behouden. Lekker makkelijk betaal meteen. Geen creditcardgegevens of wachtwoord, geen gedoe.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u alleen de betaling te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. SOFORT is onderdeel van Klarna.