Geen producten gevonden

Banner Garden Bull

De Banner Garden Bull is speciaal ontwikkeld voor zitmaaiers en biedt de allernieuwste accutechnologie. Deze accu’s hebben een zeer lange levensduur en leveren perfecte prestaties. Naast de uitstekende betrouwbaarheid hebben de Banner Garden Bull accu’s een lage zelfontladingssnelheid en een hoog niveau koudstartvermogen. Zelfs na een lange winterse pauze is de Garden Bull nog zeer krachtig. De Banner Garden Bull is de perfecte zitmaaier accu om jouw gazon te onderhouden.

Banner Garden Bull accu’s met zeer krachtig vermogen

De Banner Garden Bull biedt tot 30% meer startvermogen dan standaard batterijen. Dat komt door de topkwaliteit van het ontwerp. Hierdoor zijn deze accu’s ook zeer geschikt om in de winter te gebruiken wanneer maaiers worden ingezet om sneeuw weg te ruimen. De Banner Garden Bull wordt geleverd met een verpakking die een nauwkeurig afgemeten hoeveelheid elektrolyt bevat. De accu’s zijn droog voorgeladen. Dit houdt in dat de accu direct klaar is voor gebruik wanneer deze gevuld is met elektrolyt. Je hoeft ze dus niet eerst op te laden. Ze zijn schokbestendig en bij een verticale montage van de accu is deze veilig tegen kantelen en lekken. Dit maakt de Banner Garden Bull een echt veilige accu.

Alternatieven op de Banner Garden Bull

In onze webshop kun je de Banner Garden Bull vinden in 6 verschillende versies met 18 tot 30 AH. Bij het ontwerp is uiteraard rekening gehouden met het type terminal dat doorgaans wordt gebruikt voor zitmaaiers. Is de Garden Bull accu toch niet helemaal het type accu waar je naar op zoek bent? Maar zoek je wel een accu voor jouw grasmaaier? Dan kun je ook eens een kijkje nemen bij het alternatief, een Yuasa accu. Liever een Banner accu? In onze webshop vind je verschillende series van Banner, waaronder:

Banner Garden Bull accu online kopen

Bij accu-unie.nl ben je aan het juiste adres om een Garden Bull accu van Banner te kopen. Heb je toch nog ergens een vraag over? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten staan voor je klaar om voor je uit te zoeken welk type accu geschikt is voor jouw situatie. Bovendien krijg je bij aanschaf 30 maanden No Nonsense Garantie zoals je van ons gewend bent. Wij hebben klanttevredenheid namelijk hoog in het vaandel staan.