Banner Accu & Batterijen

Tijdelijk geen verzendkosten bij elke bestelling!
FiltersFilter
Prijs
Min: €0
Max: €50
Ampère
Doeleinde
+ Pool Montage
Garantie Periode
Banner Bike Bull AGM PRO 50901 YTZ10-S ETX 9 12V 8Ah
| EAN:
€45,98
Positieve pool Links
l+
Half jaar garantie
0.5jr
Niet op voorraad
Toon:

Banner accu

Banner is een van de grootste accu fabrikanten in Europa en produceert batterijen die altijd voldoen aan de hoogste technische vereisten. Een claim die wordt ondersteund door de hoogste scores die verkregen zijn tijdens diverse onafhankelijke accu testen van toonaangevende Europese automobielclubs als ADAC. Banner accu’s worden gebruikt door toonaangevende en bekende automerken als BMW, Volkswagen, Mercedes en Porsche. Al deze autofabrikanten vertrouwen op Banner batterijen door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die de accu’s hebben. Wij hebben een ruim assortiment Banner batterijen die zowel bij extreem koud weer als bij hitte goed kunnen presteren.

Banner batterijen in verschillende series

De Banner accu bestaat uit verschillende lijnen die elk zijn eigen eigenschappen hebben. Het is daarom dan ook meer dan logisch dat de verschillende series voor verschillende doeleinden gebruikt worden. In onze webshop kun je gemakkelijk navigeren tussen de verschillende series. Zo vind je in onze webshop onder andere:

Dankzij ons grote aanbod vind je gegarandeerd een Banner accu geschikt voor jouw toepassing. De batterijen hebben een verbeterde diepe laadcapaciteit en laden gemakkelijker op dan ieder andere OEM aanbieder in dit segment. Bovendien ben je hier aan het juiste adres voor een Banner accu lader.

Banner accu’s voor verschillende doeleinden

Doordat Banner zoveel verschillende series heeft die elk zijn eigen eigenschappen hebben, is het meer dan logisch dat je de batterijen voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Zo kun je de Banner batterij gebruiken als auto accu, boot accu, taxi accu en bus accu. Bovendien kun je een keuze maken uit de volgende categorieën:

Banner accu kopen?

Bij Accu Unie ben je aan het juiste adres om een banner accu te kopen. Bij ons krijg je 30 maanden No Nonsense Garantie op de Banner accu’s. Wij hebben klanttevredenheid namelijk hoog in het vaandel staan. Heb je toch nog een vraag over een bepaalde Banner accu? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten staan voor je klaar om met je mee te kijken welke Banner batterij geschikt is voor jouw toepassing.