Menu
winkelwagentje

AGM MF Series

AGM MF Series

AGM MF Series

De onderhoudsvrije AGM series van Yuasa is een hoge performance motorfiets accu lijn specifiek opgezet om een performance accu te leveren welke onderhoudsvrij is. Eigenlijk benodigd deze lijn geen introductie want deze accu lijn is gewoon eenzaam aan de top. Elke motorrijder beginnend of ervaren weet dat een accu uit de Yuasa MF AGM lijn ALTIJD goed is. De MF series van Yuasa vallen al onder de beste accu's welke er te verkrijgen zijn. Speciale AGM seperators zorgen ervoor dat water niet nodig is in deze accu's. Verder gebruiken de accu's uit deze lijn een speciale lood calcium techniek zodat elke accu zijn vermogen drie maal zo lang kan vast houden dan een conventionele accu.

Merk: Yuasa Model: YIX30L-BS
De Yuasa YIX30L-BS is een 30 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de moto..
€234,99
Excl. BTW:€194,21
Merk: Yuasa Model: YT12A-BS
De Yuasa YT12A-BS is een 10 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor..
€72,95
Excl. BTW:€60,29
Merk: Yuasa Model: YT12B-BS
De Yuasa YT12B-BS is een 10 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor..
€72,95
Excl. BTW:€60,29
Merk: Yuasa Model: YT14B-BS
De Yuasa YT14B-BS is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Merk: Yuasa Model: YT19BL-BS
De Yuasa YT19BL-BS is een 19 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de moto..
€109,95
Excl. BTW:€90,87
Merk: Yuasa Model: YT4B-BS
De Yuasa YT4B-BS is een 2.3 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Merk: Yuasa Model: YT7B-BS
De Yuasa YT7B-BS is een 6.5 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Merk: Yuasa Model: YT9B-BS
De Yuasa YT9B-BS is een 8 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor. ..
€84,95
Excl. BTW:€70,21
Merk: Yuasa Model: YTR4A-BS
De Yuasa YTR4A-BS is een 2.3 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de moto..
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Merk: Yuasa Model: YTX12-BS
De Yuasa YTX12-BS is een 10 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor..
€54,95
Excl. BTW:€45,41
Merk: Yuasa Model: YTX14-BS
De Yuasa YTX14-BS is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de motor..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Merk: Yuasa Model: YTX14L-BS
De Yuasa YTX14L-BS is een 12 AH 12 volt motorfiets accu van YUASA. Deze startaccu maakt gebruik van AGM-technologie en is volledig onderhoudsvrij! Een AGM accu is beter bestand tegen gebruik onder extreme omstandigheden en een hoger startvermogen, zelfs na een maandenlange winterstalling van de moto..
€99,95
Excl. BTW:€82,60
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 22