Menu
winkelwagentje
Vanwege de vakantie periode in de maand Juli is het mogelijk dat orders langer duren dan dat u van ons gewend bent.

Acculaders

Acculaders

De Acculader

Een acculader zorgt dat de accu geladen wordt. Zodra de accu vol zit, zorgt een druppellader voor het optimaal houden van de accu. Een onderhoudslader is een combinatie van een acculader en een druppellader met een optimaal laadprofiel. Veelal wordt de term acculader gebruikt voor een onderhoudslader. Het nadeel van een ouderwetse acculader is dat deze laadt zonder te controleren of de accu vol zit. Een druppellader is alleen een lader die de reeds volle accu op peil houdt. De combinatie van zowel een acculader als een druppellader, is een onderhoudslader.
Een goede onderhoudslader is nodig om de levensduur van de accu te maximaliseren. In de spreektaal worden de termen acculader, druppellader en onderhoudslader door elkaar gebruikt, ook wij gebruiken acculader terwijl we eigenlijk onderhoudslader bedoelen.

De laders van Ctek en Optimate staan bekend om hun gunstige prijs/kwaliteit verhouding en zijn de beste laders in de consumentenprijsklasse. Nieuw in deze klasse is Noco Genius laders welke zeer gunstig geprijsd zijn. Deze laders worden door vele fabrikanten van auto’s en motoren aangeraden en winnen regelmatig testen.

Er zijn geen producten in deze categorie.