Menu
winkelwagentje

Acculaders

Acculaders

De Acculader

Een acculader zorgt dat de accu geladen wordt. Zodra de accu vol zit, zorgt een druppellader voor het optimaal houden van de accu. Een onderhoudslader is een combinatie van een acculader en een druppellader met een optimaal laadprofiel. Veelal wordt de term acculader gebruikt voor een onderhoudslader. Het nadeel van een ouderwetse acculader is dat deze laadt zonder te controleren of de accu vol zit. Een druppellader is alleen een lader die de reeds volle accu op peil houdt. De combinatie van zowel een acculader als een druppellader, is een onderhoudslader.
Een goede onderhoudslader is nodig om de levensduur van de accu te maximaliseren. In de spreektaal worden de termen acculader, druppellader en onderhoudslader door elkaar gebruikt, ook wij gebruiken acculader terwijl we eigenlijk onderhoudslader bedoelen.

De laders van Ctek en Optimate staan bekend om hun gunstige prijs/kwaliteit verhouding en zijn de beste laders in de consumentenprijsklasse. Nieuw in deze klasse is Noco Genius laders welke zeer gunstig geprijsd zijn. Deze laders worden door vele fabrikanten van auto’s en motoren aangeraden en winnen regelmatig testen.

Merk: CTEK Model: CT5 POWERSPORT
CTEK CT5 Powersport 12v 0.9A Acculader De nieuwe CT5 Powersport lader is met name ontworpen voor het opladen en onderhouden van Powersport voertuigen zoals motorfiets, jetski, quad, enz. Spanning, actie, frisse lucht genieten van uw favoriete powersport is eenvoudig of u zich nu te land, ter zee, i..
€88,95
Excl. BTW:€73,51
Merk: CTEK Model: CT5 START/STOP
De CTEK Start/stop acculader is speciaal ontworpen om voertuigen die zijn uitgerust met de nieuwe generatie Start/ Stop-technologie, veilig en gemakkelijk op te laden en te onderhouden. Om te verzekeren dat de Start/Stop-functie van het voertuig doeltreffend werkt om de maximale brandstofefficiency ..
€96,95
Excl. BTW:€80,12
Merk: CTEK Model: CT5 TIME TO GO
De CT5 TIME TO GO is de enige oplader op de markt die u een signaal kan geven, wanneer uw accu gereed is voor gebruik. Een reeks LED-lampjes geeft de verschillende oplaadstadia aan en de resterende tijdsduur voordat de accu voldoende is opgeladen. Er zijn ook indicatielampjes die aangeven wanneer u ..
€97,50
Excl. BTW:€80,58
Merk: CTEK Model: D250S DUAL
De CTEK D250S DUAL selecteert (uit de maximaal 2 aangesloten bronnen) automatisch de meest geschikte gelijkstroombron voor de betreffende toepassing en schakelt tussen de stroombronnen heen en weer om een zeer efficiënt oplaadproces in meerdere stappen te bewerkstelligen. De CTEK D250S DUAL is bij u..
€249,99
Excl. BTW:€206,60
Merk: CTEK Model: D250TS
De CTEK D250TS is een 4-staps acculader die automatisch de laadspanning en de laadstroom aanpast aan de conditie en de temperatuur van de accu, zodat het opladen sneller verloopt. Een sensor op de CTEK acculader meet de accutemperatuur. Bij lage temperaturen wordt de laadspanning verhoogd, zodat de ..
€259,99
Excl. BTW:€214,87
Merk: CTEK Model: Lithium XS
CTEK Lithium XS 12v LiFePO 5A De CTEK LITHIUM XS druppellader is geschikt voor Lithium-ijzer-fosfaat LiFePO4 accu's. De CTEK LITHIUM XS is een geavanceerde processor gestuurde druppellader die speciaal is ontwikkeld om lithium-ijzer-fosfaat (LiFePO4) accu's op te laden en te onderhouden v..
€109,99
Excl. BTW:€90,90
Merk: CTEK Model: M100
De CTEK M100 is een slimme en flexibele 12V acculader en één van de nieuwste leden in Ctek’s Marine lijn. De CTEK M100 heeft een speciale RECOND functie waarmee hij gestratificeerde accu’s opfrist en zo de levensduur van de accu verlengd. Dit is ideaal voor de marine omdat bootaccu’s in veel gevalle..
€137,50
Excl. BTW:€113,64
Merk: CTEK Model: M200
De CTEK M200 is de perfecte oplossing voor iedereen die grote 12 volt accu's wil kunnen opladen. Deze acculader, die is voorzien van een 4 meter lange secundaire kabel en een temperatuursensor voor optimaal opladen bij elke temperatuur, biedt extra flexibiliteit in vaste installaties. De CTEK M200 i..
€199,95
Excl. BTW:€165,25
Merk: CTEK Model: M300
Een voordelige totaal oplossing voor uw problemen aan boord. Het is tenslotte verstandig om zowel startaccu als boordaccu onafhankelijk te verzorgen. De CTEK M300 25A lader is qua technologie te vergelijken met de CTEK M200. De CTEK M300 kan gemakkelijk worden ingesteld voor verschillende type loodz..
€287,50
Excl. BTW:€237,60
Merk: CTEK Model: M45
Zelfs kleinere boten met 12 volt accu's (7 - 75 Ah, maximaal 120 Ah voor onderhoud) vereisen een acculader die bestand is tegen de maritieme omgeving. De CTEK M45 is een hoogwaardige 4 staps oplader met unieke functies zoals desulfatering en veilige onderhoudsmatige oplading buiten het seizoen. Deze..
€72,50
Excl. BTW:€59,92
Merk: CTEK Model: MXS 10
De CTEK MXS 10 is een lader met geavanceerde technologie. Hij is ideaal voor professioneel gebruik en perfect voor werkplaatsen, caravans, recreatievoertuigen, boten of auto’s. De CTEK MXS 10 is uitstekend geschikt om een breed scala aan accuproblemen op te lossen. Hij heeft eigenschappen als accudi..
€167,95
Excl. BTW:€138,80
Merk: CTEK Model: MXS 10EC
De CTEK MXS 10EC is het instapmodel van de Pro Range die gericht is op de dagelijkse behoefte in de werkplaats. Uitgerust met een 4 meter lange laadkabel en rubber beschermhoes(bumper) die extra bescherming geeft en grip op gladde oppervlakten. De CTEK MXS 10EC is een volautomatische, achtstaps inte..
€204,95
Excl. BTW:€169,38
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 68