Menu
winkelwagentje
Accu's Voor, Auto, Scootmobiel, Rolstoel, Boot, Motor, Scooter, Vrachtwagen en Meer..! 

Truck Accu

Truck Accu

Vrachtwagen accu

✓ Geschikt voor intensief gebruik ✓ Mogelijkheid om meerdere accu’s tegelijk te bestellen ✓

Truck accu’s voor intensief gebruik

De vrachtwagen accu, ook wel truck accu, bevat enkel en alleen accu’s voor de grote jongens. Onze accu’s zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik waarmee je met deze accu’s met gemak de motoren kunt starten van merken als DAF, IVECO, VOLVO, SCANIA en RENAULT. 


Bedrijf trucks

Wilt u tegelijkertijd nieuwe accu’s bestellen voor meerdere trucks? Dan kunt u ons het beste even mailen. Wij gaan dan voor u op zoek naar de juiste truck accu en leveren deze persoonlijk bij u af!

Merk: Varta Model: I4
De Varta Pro Motive Black I4 110 AH is perfect voor oudere voertuigen en voor eigentijdse voertuigen met een lager energieverbruik. Denk aan bulldozers, minibusjes en kleine tractors. Deze voertuigen hebben uiteraard toch goede prestaties nodig waarop u moet kunnen vertrouwen. Dankzij de beproefde e..
162,50
Excl. BTW:134,30
Merk: Varta Model: j10
De Varta Pro Motive Black J10 135 AH is perfect voor oudere voertuigen en voor eigentijdse voertuigen met een lager energieverbruik. Denk aan bulldozers, minibusjes en kleine tractors. Deze voertuigen hebben uiteraard toch goede prestaties nodig waarop u moet kunnen vertrouwen. Dankzij de beproefde ..
225,00
Excl. BTW:185,95
Merk: Varta Model: I2
De Varta Pro Motive Black L2 155 AH is perfect voor oudere voertuigen en voor eigentijdse voertuigen met een lager energieverbruik. Denk aan bulldozers, minibusjes en kleine tractors. Deze voertuigen hebben uiteraard toch goede prestaties nodig waarop u moet kunnen vertrouwen. Dankzij de beproefde e..
199,95
Excl. BTW:165,25
Varta Pro Motive Blue K8
OEM SPECIFICATIE
Merk: Varta Model: k8
Een uitstekende allrounder nodig? De Varta Pro Motive Blue K8 140 AH accu is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, inclusief alle landbouw-, gemeente-, bezorgvoertuigen en vrachtwagens die on- en offroad rijden. En omdat de VARTA Promotive Blue het beste koudstart-vermogen levert voor grote moto..
202,95
Excl. BTW:167,73
Varta Pro Motive Blue M8
OEM SPECIFICATIE
Merk: Varta Model: m8
Een uitstekende allrounder nodig? De Varta Pro Motive Blue M8 170 AH accu is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, inclusief alle landbouw-, gemeente-, bezorgvoertuigen en vrachtwagens die on- en offroad rijden. En omdat de VARTA Promotive Blue het beste koudstart-vermogen levert voor grote moto..
235,00
Excl. BTW:194,21
Varta Pro Motive Silver M18
TOP KWALITEIT
Merk: Varta Model: m18
De Varta Pro Motive Silver M18 180 AH is de perfecte keuze voor zware bedrijfsvoertuigen met veel en geavanceerde apparatuur aan boord. Denk aan trucks, touringcars en brandweerauto's. U geniet u elke dag weer van uitstekende prestaties en voorkomt kostbaar tijdverlies omdat het voertuig niet wil st..
259,95
Excl. BTW:214,83
Varta Pro Motive Silver N9
TOP KWALITEIT
Merk: Varta Model: n9
De Varta Pro Motive Silver N9 225 AH is de perfecte keuze voor zware bedrijfsvoertuigen met veel en geavanceerde apparatuur aan boord. Denk aan trucks, touringcars en brandweerauto's. U geniet u elke dag weer van uitstekende prestaties en voorkomt kostbaar tijdverlies omdat het voertuig niet wil sta..
320,00
Excl. BTW:264,46
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Communicatie.
Beste klant, op het moment zijn wij zeer beperkt telefonisch bereikbaar, waarvoor onze excuses. Stuurt u ons een email a.u.b.. Zoals u weet hebben ook wij de verplichting om ons aan de RIVM richtlijnen te houden en dus ons personeel thuis te laten werken waar mogelijk. Wij hebben dagelijks een klein team aan het werk in ons bedrijf waardoor uw orders kunnen worden uitgeleverd, en onze doelstelling om uw orders binnen 48 uur geleverd te hebben overeind te houden, maar ook hier zijn wij afhankelijk van derden die met dezelfde RIVM maatregelen kampen. Wij vragen u dus om enig begrip mocht de 48 uur niet lukken ! Bel ons zo min mogelijk , mail ons voor vragen op klantenservice@battery-union.com. Met gezonde groet Team Accu Unie.