Menu
winkelwagentje

Race Accu

Race Accu

Race accu voor de liefhebbers

De race accu is voor de personen die een accu zoekt welke puur gericht is op performance, performance en nog eens performance. Odyssey is de enige die dit duidelijk begrijpt en speciaal voor de racerij de race accu heeft ontwikkeld. Lichtgewicht, piekerig en uitzonderlijke prestaties. Deze accu's zijn geschikt om te gebruiken in de meest barre omstandigheden, kunnen tegen enorme trillingen en/of hitte, water en kou.

Ongekende race accu's

Het is niet voor niets dat wij verschillende internationale klanten hebben als het gaat om de Odyssey race accu. Van rallycross, rally, weg racers, circuit racers, allemaal kiezen voor een specifieke race accu. Precies wat je nodig hebt om met een gerust hard het circuit op te gaan wetende dat Odyssey achter je staat en nooit faalt. Een race accu koop je als je serieus omgaat met jouw voertuig in de racerij.

Merk: Odyssey Model: PC370
De Odyssey Extreme Racing 15 (PC370) is een 15 AH start of deepcycle accu met AGM technologie ontwikkeld voor hoge performance en langdurig gebruik. Een AGM accu is beter bestand tegen extreme omstandigheden. Hij is speciaal ontworpen voor situaties waar een betrouwbare en langdurige stroomvoorzieni..
€194,50
Excl. BTW:€160,74
Merk: Odyssey Model: PC950
De Odyssey Extreme Racing 30 (PC950) is een 34 AH start of deepcycle accu met AGM technologie ontwikkeld voor hoge performance en langdurig gebruik. Een AGM accu is beter bestand tegen extreme omstandigheden. Hij is speciaal ontworpen voor situaties waar een betrouwbare en langdurige stroomvoorzieni..
€227,50
Excl. BTW:€188,02
Merk: Odyssey Model: PC1100
De Odyssey Extreme Racing 40 (PC1100) is een 45 AH start of deepcycle accu met AGM technologie ontwikkeld voor hoge performance en langdurig gebruik. Een AGM accu is beter bestand tegen extreme omstandigheden. Hij is speciaal ontworpen voor situaties waar een betrouwbare en langdurige stroomvoorzien..
€247,50
Excl. BTW:€204,54
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3