Menu
winkelwagentje
Vanwege de vakantie periode in de maand Juli is het mogelijk dat orders langer duren dan dat u van ons gewend bent.

VARTA Freshpack YB9-B

Met de VARTA Freshpack YB9-B 9 AH 12 volt accu koopt u een accu uit de bestsellerlijn van VARTA. Een krachtige accu die lang meegaat en eenvoudig en voordelig kan worden geïnstalleerd. U krijgt betrouwbaar startvermogen vanaf de allereerste omwenteling, telkens weer. Zelfs als u de accu echt op de proef stelt onder veeleisende omstandigheden blijft hij buitengewoon goed presteren. Offroad, op het water of in de sneeuw, met 41 modellen heeft de Powersports Freshpack serie altijd de perfecte match die de klus kan klaren. Het enige onderhoud dat deze accu nodig heeft, is elk half jaar even het zuurgehalte peilen en zo nodig bijvullen.

Reputatie

VARTA is al meer dan 122 jaar dé accu-leverancier van de grote autofabrikanten. VARTA’s producten zijn dan ook te vinden in miljoenen auto’s, van eenvoudige startaccu’s tot geavanceerde Start Stop accu’s. Daarnaast biedt VARTA accu’s die speciaal zijn ontwikkeld voor motoren, campers en caravans, maar ook voor zitmaaiers, water- en sneeuwscooters, motorboten en speedboten. Vanwege hun hoge betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties zijn VARTA accu’s ook vaak de eerste keus voor professioneel gebruik. Denk aan vorkheftrucks, vrachtwagens, touringcars en brandweerwagens. Voor elke toepassing heeft VARTA de juiste match. En bent u voor een scherpe prijs verzekerd van topkwaliteit. Een accu die met precisietechnologie is gefabriceerd en opgeladen. Die minder gevoelig is voor corrosie, een lage Total Cost of Ownership (TCO) heeft en lang meegaat.

VARTA Freshpack YB9-B

Model: Powersports Freshpack

Ampère: 9 AH

Koudstart: 80

Volt: 12 Volt

Afmetingen: 136mm (l) x 76mm (b) x 140mm (h)

Speciaal voor:

Uitermate geschikt voor toermotorfietsen en gemodificeerde voertuigen.

Niet geschikt voor:

Cyclische toepassingen.

Extreme hellingshoek.

Unieke voordelen:

Droog opgeladen accu afgeleverd in Freshpack-versie (met een fles accuzuur).

Betrouwbaar startvermogen bij heet en koud weer

Robuuste, trillingsbestendige constructie, of u nu offroad, in de sneeuw rijdt of over de golven vaart.

Voldoet aan de JIS-standaard

Lekvrij en bestand tegen kantelen (alleen rechtop monteren).

Made in Germany, dus ontworpen volgens de hoogste Duitse en EU standaarden.

Accu-techniek:

Dit is een traditionele loodaccu. Bij een loodaccu is de laadspanning van belang, deze mag niet boven een bepaalde waarde komen. Verder moet u bij deze loodaccu het zuurgehalte eens per half jaar peilen en zo nodig bijvullen. Met goed onderhoud kan de accu lang meegaan.

Kies het juiste type:

Deze accu heeft een Links Hand Positief pool uitvoering. Bekijk dit goed op uw voertuig voordat u bestelt.

Garantie:

Accu Unie geeft standaard op alle VARTA Powersports Freshpack accu's 2 jaar garantie. Deze accu kan tijdens de 14 dagen bedenktijd alleen geretourneerd worden als hij ongebruikt is.

Wanneer accu vervangen?

Wij raden aan om versleten accu’s altijd direct te vervangen. Versleten accu's herkent u aan oxidatie en sporen van lekkage op de accubak. Daarnaast presteert de accu onregelmatig.

Komt u er niet uit?

Weet u niet welke uitvoering u moet kiezen? Zoekt u een goedkope startaccu? Of heeft u andere vragen? Mail nu naar info@accu-unie.nl voor advies.

Hoe leveren wij?

Producten welke de status hebben "binnen 24 tot 48u" 7 dagen per week de volgende werkdag afgeleverd in Nederland en Belgie m.u.v Vrijdag op Zaterdag. Feestdagen tellen niet mee en zijn automatisch een dag extra. Is de beschikbaarheid van het product een of meerdere dagen dan moet u deze optellen bij de verwachtte levertijd. 

Mogelijkheden

Omdat wij begrijpen dat het vervangen van een accu niet voor iedereen zo gemakkelijk is kunt u tegenwoordig ook bij ons afhalen op onz locatie Drunen. 

Levertijden

Nederland 24u tot 48u
Belgie 24u tot 48u


Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het via info@accu-unie.nl, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Veiligheid, eerst!

Let zorgvuldig op bij de vervanging van de batterij in uw voertuig. Zorg er ook voor dat de motor, de lichten en alle accessoires zijn uitgeschakeld voordat u de oude batterij verwijdert. Controleer of het voertuig een geautomatiseerd elektrisch systeem heeft. De meeste voertuigen met boordcomputersystemen hebben een alternatieve voedingsbron of geheugen voeding nodig om het elektronische geheugen te behouden wanneer de batterij is losgekoppeld. Als u de batterij los haalt op een dergelijk voertuig met elektronisch geheugen, kan de hoofdcomputer of andere elektrische apparatuur beschadigd raken. Wij raden u aan een veiligheidsbril te dragen tijdens de vervangingsprocedure.

 

Accu Terminal Types

 

Terminal types zijn erg belangrijk voor het aansluiten van uw kabels. U kunt uw kabels niet op elke aansluiting aansluiten.

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

Accu Layouts

Lees aub uw autohandleiding door om de juiste indeling van uw voertuig te vinden. Deep-Cycle accu's hebben geen specifieke accu layout nodig.


 

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@accu-unie.nl

 

VARTA Freshpack YB9-B

Technische gegevens
Volt 12
Ampère 9 AH
Koudstart (EN) 80
Layout Links Hand Positief
Bodembevestiging B00
Lengte (mm) 136
Breedte (mm) 76
Hoogte (mm) 140
Toepassing Motor Start
Garantie 1 Jaar
Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
  • Beschikbaarheid: 10
  • Model YB9-B
€43,95
Excl. BTW: €36,32
Met onze keuze helpen we je het product te kiezen dat bij je past, als je er zelf niet uitkomt. Onze accu specialist heeft per gebruikssituatie het product met de beste prijs-kwaliteit verhouding uitgezocht. Dat product is "Onze keuze". Zo kan je met een gerust hart de perfecte batterij of lader kopen!
Top kwaliteit producten zijn producten welke net even beter zijn dan mainstream. Dit zijn de producten welke wij categoriseren onder Top Kwaliteit. De beste prestaties en duurzaamheid samengevoegd in een product, dat is wat je mag verwachten van producten welke dit label van ons mogen dragen.
Producten welke het OEM SPECIFICATIE label bevatten zijn geschikt voor tweede montage van het fabrieksproduct. Dit product voldoet aan alle eisen welke de voertuig fabrikant heeft opgelegd. Meestal staan deze producten ook bij de voertuig fabrikant onder de lijst van spare-part nummers. Met name het DIN nummer of MPN nummer wordt dan vaak genoemd.