Menu
winkelwagentje

Jetski Accu

Jetski Accu

Jetski accu

De jetski wordt ook wel vaak de motorfiets op water genoemd. De jetski accu maakt dan ook gebruik van nagenoeg dezelfde accu's als dat u voor een motorfiets zou aanschaffen. Een jetski heeft een kleine krachtige motor welke genoeg heeft aan een krachtige jetski accu. De meeste jetski's hebben een dichte waterdichte accubak waar de jetski accu in gemonteerd kan worden.


Pure performance jetski accu

Exide en Yuasa hebben voor verschillende jetski's hoogstaande accu's ontwikkeld. Deze zogenaamde jet ski accu is ideaal voor uw jetski in de zomermaanden. We raden altijd aan in de wintermaanden wanneer u uw jetski accu niet gebruikt deze te onderhouden door de jetski accu aan een onderhoudslader te monteren. In onze shop kunt u terecht voor verschillende hoogstaande acculaders

Panther AGM YTR4A-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: YTR4A-BS
De Panther AGM YTR4A-BS 2.3 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermo..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Panther AGM YTX12-BS / CTX12-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX12-BS
De Panther AGM CTX12-BS 10 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermog..
€50,00
Excl. BTW:€41,32
Panther AGM YTX12A-BS / CTX12A-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX12A-BS
De Panther AGM CTX12A-BS 12 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermo..
€50,00
Excl. BTW:€41,32
Panther AGM YTX14-BS / CTX14-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX14-BS
De Panther AGM CTX14-BS 12 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermog..
€61,50
Excl. BTW:€50,83
Panther AGM YTX16-BS / CTX16-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX16-BS
De Panther AGM CTX16-BS 14 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermog..
€61,50
Excl. BTW:€50,83
Panther AGM YTX16-BS-1 / CTX16-BS-1
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX16-BS-1
De Panther AGM CTX16-BS-1 14 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal verm..
€62,95
Excl. BTW:€52,02
Panther AGM YTX20-BS / CTX20-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX20-BS
De Panther AGM CTX20-BS 20 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermog..
€67,95
Excl. BTW:€56,16
Panther AGM YTX20CH-BS / CTX20CH-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: YTX20CH-BS
De Panther AGM CTX20CH-BS 18 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal verm..
€67,95
Excl. BTW:€56,16
Panther AGM YTX4L-BS / CTX4L-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX4L-BS
De Panther AGM CTX4L-BS 3 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermoge..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Panther AGM YTX5L-BS / CTX5L-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX5L-BS
De Panther AGM CTX5L-BS 4 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermoge..
€35,50
Excl. BTW:€29,34
Panther AGM YTX7A-BS / CTX7A-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX7A-BS
De Panther AGM CTX7A-BS 6 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermoge..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Panther AGM YTX7L-BS / CTX7L-BS
OEM SPECIFICATIE ONZE KEUS NIEUW
Merk: Panther Batterien Model: CTX7L-BS
De Panther AGM CTX7L-BS 6 AH 12 volt startaccu is perfect voor voertuigen met een hoog toerental, het maken van lange tochten en het rijden in alle weerstypen. Extreme omstandigheden zijn geen probleem voor deze taaie accu, want daar is hij speciaal voor ontworpen. Hij levert altijd maximaal vermoge..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 75