Menu
winkelwagentje

Auto Accu

Auto Accu

Auto accu

De auto accu is de meest verkochte accu van dit moment. Dit is gemakkelijk te verklaren, want de auto is het meest gebruikte voertuig in het dagelijks leven van een mens. Het is daarom ook niet gek dat auto accu fabrikanten een breed assortiment aanbieden. De auto accu ook wel vaak de startaccu genoemd valt dan ook in een categorie waar de concurrentie tussen auto accu fabrikanten moordend is. Dit is voor u als auto accu (startaccu) koper natuurlijk alleen maar voordelig.


Wat is een auto accu.

De auto accu ofwel startaccu is zoals de naam het doet vermoeden puur en alleen geschikt om uw auto te starten. Bekijk goed uw auto accu type welke u kunt vinden op de sticker van uw huidige auto accu.


Type auto accu kopen?

Als uw huidige auto accu defect is, dan is het belangrijk dat u het type nummer van uw auto accu weet. Bij Accu Unie vinden wij dat elke auto accu moet voldoen aan de Duitse accu keuring. Alleen dan voldoet een auto accu aan de Europese richtlijnen. Bij de aanschaf van uw nieuwe auto accu heeft u de keus tussen verschillende technieken. Bij Accu Unie verkopen wij de auto accu van lood, gel of AGM. De betere auto accu's van het moment zijn de auto accu's waarbij de techniek AGM wordt gebruikt.

Merk: Optima Model: RT C 4.2
De Optima Red Top RT C 4.2 12v 50Ah accu is altijd startklaar voor gebruik. Red Top accu’s met Spiralcell Technologie hebben een extreem hoge koudstart: ze leveren gedurende de eerste startseconden buitengewoon veel startkracht. Ideaal voor zware dieselmotoren en andere professionele voertuigen. De ..
€207,50
Excl. BTW:€171,49
Merk: Optima Model: RT F 4.2
De Optima Red Top RT F 4.2 12v 50Ah accu is altijd startklaar voor gebruik. Red Top accu’s met Spiralcell Technologie hebben een extreem hoge koudstart: ze leveren gedurende de eerste startseconden buitengewoon veel startkracht. Ideaal voor zware dieselmotoren en andere professionele voertuigen. De ..
€187,50
Excl. BTW:€154,96
Merk: Optima Model: RT R 3.7
De Optima Red Top RT R 3.7 12v 44Ah accu is altijd startklaar voor gebruik. Red Top accu’s met Spiralcell Technologie hebben een extreem hoge koudstart: ze leveren gedurende de eerste startseconden buitengewoon veel startkracht. Ideaal voor zware dieselmotoren en andere professionele voertuigen. De ..
€197,50
Excl. BTW:€163,22
Merk: Optima Model: RT R 4.2
De Optima Red Top RT R 4.2 12v 50Ah accu is altijd startklaar voor gebruik. Red Top accu’s met Spiralcell Technologie hebben een extreem hoge koudstart: ze leveren gedurende de eerste startseconden buitengewoon veel startkracht. Ideaal voor zware dieselmotoren en andere professionele voertuigen. De ..
€197,50
Excl. BTW:€163,22
Merk: Optima Model: RT S 2.1
De Optima Red Top RT S 2.1 6v 50Ah accu is altijd startklaar voor gebruik. Red Top accu’s met Spiralcell Technologie hebben een extreem hoge koudstart: ze leveren gedurende de eerste startseconden buitengewoon veel startkracht. Ideaal voor zware dieselmotoren en andere professionele voertuigen. De u..
€187,50
Excl. BTW:€154,96
Merk: Optima Model: RT S 3.7
De Optima Red Top RT S 3.7 12v 44Ah accu is altijd startklaar voor gebruik. Red Top accu’s met Spiralcell Technologie hebben een extreem hoge koudstart: ze leveren gedurende de eerste startseconden buitengewoon veel startkracht. Ideaal voor zware dieselmotoren en andere professionele voertuigen. De ..
€197,47
Excl. BTW:€163,20
Optima Red Top RT S 4.2 12v 50Ah
HARDLOPER
Merk: Optima Model: RT S 4.2
De Optima Red Top RT S 4.2 12v 50Ah accu is altijd startklaar voor gebruik. Red Top accu’s met Spiralcell Technologie hebben een extreem hoge koudstart: ze leveren gedurende de eerste startseconden buitengewoon veel startkracht. Ideaal voor zware dieselmotoren en andere professionele voertuigen. De ..
€173,99
Excl. BTW:€143,79
Merk: Optima Model: RT U 3.7
De Optima Red Top RT U 3.7 12v 44Ah accu is altijd startklaar voor gebruik. Red Top accu’s met Spiralcell Technologie hebben een extreem hoge koudstart: ze leveren gedurende de eerste startseconden buitengewoon veel startkracht. Ideaal voor zware dieselmotoren en andere professionele voertuigen. De..
€182,50
Excl. BTW:€150,83
Merk: Optima Model: RT U 4.2
De Optima Red Top RT U 4.2 12v 50Ah accu is altijd startklaar voor gebruik. Red Top accu’s met Spiralcell Technologie hebben een extreem hoge koudstart: ze leveren gedurende de eerste startseconden buitengewoon veel startkracht. Ideaal voor zware dieselmotoren en andere professionele voertuigen. De ..
€173,95
Excl. BTW:€143,76
Ultracell UL7-12
NIEUW
Merk: Ultracell Model: UL7-12
De Ultracell UL7-12 is een 7 AH VRLA accu. Deze accu gebruikt een zuurstof recombinatie technologie welke voorziet in onderhoudsvrij gebruik. De accu box is gemaakt van ABS materiaal die de box versterkt en het duurzamer maakt. Verzilverde, koperen terminals verbeteren de elektrische conductiviteit...
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Varta Blue Dynamic A13
OEM SPECIFICATIE
Merk: Varta Model: a13
Met de Varta Blue Dynamic A13 40 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Varta Blue Dynamic A14
OEM SPECIFICATIE
Merk: Varta Model: a14
Met de Varta Blue Dynamic A14 40 AH bent u eigenaar van de best verkochte accu ter wereld. Miljoenen gebruikers kiezen voor deze accu’s omdat ze garant staan voor optimale betrouwbaarheid en gemoedsrust. Zo levert de Blue Dynamic extra startenergie en consistente prestaties. De accu biedt constant h..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 164