Accu kopen

Een accu kopen via Accu Unie kan heel gemakkelijk. Wij hebben verschillende soorten accu's voor u beschikbaar. Waar een accu kopen soms hoog wiskunde kan zijn hebben wij dit voor u uitgezocht. In ons assortiment vindt u verschillende start accu's, agm accu's, gel accu's en semi-tractie accu's. Een accu kopen via Accu Unie is een fluitje van een cent.

Accu kopen via onze zoekmachine

Via onze accu zoekmachine kunt u gemakkelijk een accu bestellen voor uw voertuig. Naast onze voertuig accu's hebben wij ook accu's welke geschikt zijn gebruik bij schone energie of als backup accu. Waarom moet een accu kopen moeilijk zijn terwijl dit makkelijk kan. Bekijk ook eens ons artikel over de aankoop van een goedkope accu als u echt op zoek bent naar een goedkope accu.


Kwaliteit accu kopen

Bij Accu Unie kunt u een accu kopen van verschillende A merken. Denk hierbij aan merken zoals Titan Battery, GS Battery, Varta, VMF en Optima om er maar een paar te noemen. Al onze accu's zijn getest en hebben ISO certificering. Zo bent u verzekerd dat u een accu koopt van kwaliteit.De beste accu kopen

Wilt u de beste accu kopen welke voldoet aan alle eisen. Bekijk dan de GS GOLD line accu's of GS SILVER line accu lijn voor de beste accu's voor de auto, bestelwagen en trucks. Daarnaast hebben wij geregeld mooie aanbiedingen van rest partijen of uitgaande modellen te vinden onder onze aanbiedingen. Voor de motorrijders hebben wij een uitgebreid assortiment aan accu's. U kunt bij ons terecht voor de merken Yuasa, GS Battery, Steco Powersports, Varta, VMF, Deka en Skyrich. Kortom genoeg keus als u serieus bent in het zoeken naar een nieuwe accu.

Bekijk hier alle merken om de juiste en vooral beste accu te kopen. 

Wilt u van de start gaan naar de zoektocht voor uw nieuwe accu. Begin dan met onze accu zoeker hieronder.

begint hier!

  • Veilig winkelen (SSL)
  • Gratis pickup & return
  • 14 dagen bedenktijd
  • Web-keurmerk